Over Sentia

Sentia Kuijs,
Register Taxateur

Ik ben Sentia Kuijs, gehuwd met Finus en moeder van Merel en Marnix. In mijn vrije tijd zit ik aan de kust. In de winter maken mijn man en ik eindeloze strandwandelingen en in de zomer zitten wij voor ons strandhokje op het strand van Groot-Valkenisse. Een simpel bezit maar voor ons iets groots met de fijne gedachte ‘je zal hier maar wonen’.

Jarenlange ervaring

Met mijn jarenlange ervaring op de Zeeuwse woningmarkt ben ik nu als zelfstandige begonnen aan een nieuw hoofdstuk in mijn loopbaan: ik ben Jouw woning taxateur. Als echte Zeeuwse ken ik de regionale woningmarkt als geen ander. Als geboren en getogen Middelburgse vind ik de provincie Zeeland dé ideale woonomgeving. Vrij van herrie, files, vervuiling en dicht bij het strand en de zee. De sfeervolle dorpjes en mooie steden. De variatie in cultuur en natuur. Denk daar de vele zonuren nog bij en je wilt hier nooit meer weg!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.