13 juni 2022: Een spannende maar o zo leuke dag!

Na jaren lang in loondienst te hebben gewerkt, is het vandaag zo ver. Een nieuwe stap in mijn loopbaan als taxateur; mijn eigen taxatiebureau ‘Jouw woning taxateur’ is een feit. Wat ben ik blij en trots, en heb ik mega veel zin om van start te gaan met mijn eigen onderneming. Ervaring genoeg in het taxeren van woningen. Vanaf vandaag dus beschikbaar om jouw woning te taxeren als onafhankelijke taxateur. Geen aan- en verkoop van onroerend goed maar een deskundige onafhankelijke taxatie. En het taxatierapport? Dat heb je snel in huis!
Taxeren van woningen, dat is wat ik doe. Ik ben Jouw woning taxateur.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.